příprava redka ze suroviny
hlavní výhoda je volnost a svoboda při přípravě nápojů
- doporučujeme přípravu od 10g do 14g suroviny, ale někteří naši zákazníci připravují redko z 16g. Je to jen na Vás.
- můžete redko připravovat v páce, frenchpressu, aeropressu nebo v dripu
- vy sami si zvolíte nápoje, které vhodně doplní nabídku vaší kavárny
- pomůžeme vám zvolit vhodné nápoje, dodáme vám receptury a ukážeme jak na to
teplé nápoje ve stylu kávy
studené ledové čaje
redko je čistě přírodní surovina je potřeba ho trochu poznat
- surovina se nepěchuje a je docela expanzivní
- redko je složeno z pěti různě velkých částí rooibosu a ta nejmenší, která zajištije skvělou krému způsobuje, nutnost řádného čištění jak páky tak hlavy kávovaru
- jste baristé a při přípravě kávy stejně tyto základy dodržujete takže to pro vás nebude žádný problém
... jde do pák o průměru 58mm.
Pro menší průměry sítka, je zapotřebí po zahřátí kávovaru, nasypat do suchého sítka požadovanou gramáž (doporučujeme 10-14g).
Není zapotřebí pěchovat.
Po vložení páky do přístroje, kávovar zapnout a ihned vypnout, nechat redespresso cca 5-15s (záleží na typu kávovaru) nabobtnat a dále je postup stejný jako při přípravě kávy.
Mají-li kávovary jednoporcové duální sítko, pak by měly docílit stejné pěny jako s naším originálním sítkem.
Doporučujeme začít s red cappuccinem (slazené medem) či s FRESH REDEM.