příprava ze suroviny

příprava redka ze suroviny

hlavní výhoda je volnost a svoboda při přípravě nápojů

  • doporučujeme přípravu od 10g do 14g suroviny, ale někteří naši zákazníci připravují redko z 16g. Je to jen na Vás.
  • můžete redko připravovat v páce, frenchpressu, aeropressu nebo v dripu
  • vy sami si zvolíte nápoje, které vhodně doplní nabídku vaší kavárny
  • pomůžeme vám zvolit vhodné nápoje, dodáme vám receptury a ukážeme jak na to

 

teplé nápoje ve stylu kávy

 

pouring shotred cappuccinored latte

 

studené ledové čaje

 

fresh red iced tea at the lunch tablered-berry-icedRedFeb2014__0166col

redko je čistě přírodní surovina je potřeba ho trochu poznat

  • surovina se nepěchuje a je docela expanzivní
  • redko je složeno z pěti různě velkých částí rooibosu a ta nejmenší, která zajištije skvělou krému způsobuje, nutnost řádného čištění jak páky tak hlavy kávovaru
  • jste baristé a při přípravě kávy stejně tyto základy dodržujete takže to pro vás nebude žádný problém

 

Doporučujeme redko připravovat přes naše patentované sítko - viz náš e-shop: rcp basket
... jde do pák o průměru 58mm.
 
Pro menší průměry sítka, je zapotřebí po zahřátí kávovaru, nasypat do suchého sítka požadovanou gramáž (doporučujeme 10-14g).
Není zapotřebí pěchovat. 
Po vložení páky do přístroje, kávovar zapnout a ihned vypnout, nechat redespresso cca 5-15s (záleží na typu kávovaru) nabobtnat a dále je postup stejný jako při přípravě kávy. 
Mají-li kávovary jednoporcové duální sítko, pak by měly docílit stejné pěny jako s naším originálním sítkem.
 
 
 
Doporučujeme začít s red cappuccinem (slazené medem) či s FRESH REDEM